mehran کاربر جدید وضعيت: آفلاين 26 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 23 امتياز: 33 تشکر کرده: 14 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: شنبه، 26 دي ماه ، 1388 11:35:13 موضوع مطلب: چرا سايت آپ ديت نمي شود؟
مديران و سروران عزيز سايت:
الان مدت زياديه كه هر موقع به سراغ سايت ميام در كمال تعجب مي بينم سايتي كه در آپلود فيلم هاي روز دنيا هميشه پيش قدم تر از تمام سايت هاي مشابه ايراني بود متأسفانه ديگه به روز نمي شود حال نمي دونم آيا اين صفحه براي من Cash شده و يا اينكه دوباره آدرس سايت عوض شده و يا اينكه خدايي ناكرده مشكلي در اداره سايت وجود داره. در هر صورت خيلي حيفه كه سايت به اين خوبي از رده خارج بشه. لطفاً مديران محترم راهنمايي بفرمايند. ممنون
mehran کاربر جدید وضعيت: آفلاين 26 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 23 امتياز: 33 تشکر کرده: 14 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: شنبه، 1 اسفند ماه ، 1388 15:28:01 موضوع مطلب:
خيلي تعجب مي كنم كه بعد از اين همه مدت چرا هيچ كدام از مديران سايت (آقا رضا يا آقا مسلم و يا آقا احسان) جواب اين پست را نمي دهند. اگه قراره كه سايت آپديت نشه بفرمائيد تا سر از كارمون دربياريم هرچند كه خيلي حيفه.
Reza_M مدير كل سايت وضعيت: آفلاين 7 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 428 امتياز: 883 تشکر کرده: 32 تشکر شده 98 بار در 79 پست
ارسال شده در: جمعه، 7 اسفند ماه ، 1388 20:36:18 موضوع مطلب:
سلام
ببخشيد كه جوابتون داده نشده راستش را بخواهيد به خاطر مشكلاتي كه پيش اومد ديگه نتونستم سايت را آپديت كنم. هرچند كه 90 درصد آپديت سايت با من بود و وقتي ديدم پيشرفتي در كارم مشاهده نشد بي خيال سايت شدم. و ديگه قادر به قرار دادن فيلم با لينك مستقيم نيستم. چون هزينه زيادي دارد و چون سودي از سايت به دست نمي آيد فعلا سايت كماكان آپديت مي شود ولي يدون لينك مستقيم